Cumhuriyet Anaokulu
ÇENEDAĞ MAH. TEZLER SK. CUMHURİYET İLKOKULU BLOK NO 51 DERİNCE / KOCAELİ

VİZYON

Gelişen teknolojiden ve yeniliklerden yararlanan, kendini yenileyen, geliştiren, sorumluluk ve görev bilincine sahip, sevgi ortamında geleceğe güvenle, umutla bakan, yurdunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarma çabasında olan, her türlü sosyal etkinliklere katılan ve çağdaş toplumun oluşumunda sorumluluklarını eksiksiz yerine getiren, beğenilen, istenen, özlenen örnek bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirebilecekleri ortamı sağlayarak kendine güvenen, kendini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek, öğrencilerin kendilerinin, toplumun ve ülkenin ihtiyaçlarını kavrayarak giderilmesi için çalışacakları ekonomik-sosyal-kültürel alt yapıyı oluşturmaktır. Atatürk’ün “Çağdaş Uygarlık” ilkesini gerçekleştirme yolunda her türlü çabayı gösteren çalışkan-dürüst bireyler yetiştirmek, Türk milletinin bir ferdi olmanın gururunu taşıma bilincini kazandırmak, bu yolda her türlü planı-programı yaparak, geliştirmek, sürdürmek ve uygulamaktır.

İKİLİ

Başlama Saati: 08.00 Bitiş Saati : 18.00